Kontakt os

Vi er her for at hjælpe. Send os en besked ved at udfylde formularen nedenfor. Eller se om dit spørgsmål er besvaret under ofte stillede spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der med uindløste gavekort?

Fordi vi overfører pengene fra hvert salg til jer med det samme, er det helt op til jer hvordan I håndterer uindløste gavekort. Hvert år ser vi at gavekort ikke bliver anvendt, og det kan du blot betragte som ren profit. Muto Cards kan altid indløse gavekort, som ikke allerede er blevet brugt – så i sætter reglen.

Hvordan får jeg pengene fra Muto Cards?

Vi kunne aldrig finde på at opbevare jeres penge unødvendigt. Derfor sender vi jer pengene med det samme, så I kan få jeres fortjeneste. Grundet vores høje sikkerhed og bankernes infrastruktur, kan der godt gå op til syv dage før I modtager pengene på jeres bankkonto.

Hvordan får jeg mit gavekortsystem på mit website?

Det hjælper vi jer med, men det er selvfølgelig meget enkelt. Vi har forberedt alt, så det er ligesom at indsætte et Facebook link på dit website. Muto Cards finder selv ud af at gøre resten, og garantere at det ser pænt ud når kunden bestiller et gavekort.

Hvor meget koster Muto Cards?

Vores priser er procentsats baseret. Håndtering af betalinger online koster et transaktionsgebyr. Vores procentdel dækker hele jeres brug af Muto Cards og vores løbende support samt produktudvikling. Det er helt risikofrit fordi I ikke betaler medmindre I sælger. Vores sats er tilpasset jeres forretning.